​Skriv til os på

kontakt@autoskadecenter.dk

Ring til os på telefon

46 73 07 59

Bilsyn af kompetente automekanikere

Har du brug for et bilsyn? Hos AutoSkadecenter v. Erik Christensen tilbyder vi syn af bil til fordelagtige priser, og vi kan være behjælpelige, hvad end du bor i Jyllinge, Roskilde eller Ølstykke. 

Vi har mange års erfaring, når det kommer til professionel bilsyn, og vores team består således udelukkende af yderst kompetente medarbejdere. 

Skal du have gjort din bil klar til syn, eller har du brug for hjælp til anden form for enten reparation eller vedligeholdelse, er vi de helt rette at tage kontakt til. På vores hjemmeside kan du desuden læse meget mere om booking detaljer og løbende opdateringer.

Hvad koster et bilsyn?

Der er naturligvis forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til dette, såsom opgavens omfang, men vi lover altid en fordelagtig pris, som alle vil kunne få råd til. 

Søger du derfor kompetente og erfarne medarbejdere til klargøring til syn af din bil eller anden form for vedligeholdelse eller reparation til konkurrencedygtige priser, er vi uden tvivl de helt rette at kontakte. 

Ud over syn af bil tilbyder vi også professionel rådgivning, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvad der vil være det rette at gøre i lige præcis dit tilfælde. 

Der kan bookes tider her

 
 
 
 
Book tid til:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring eller skriv til os, og få svar på dine spørgsmål

Skal du således bruge hjælp til bilsyn, er du kommet til helt rette sted. Vi har som sagt stor erfaring inden for dette område, og vores kompetente medarbejdere garanterer derfor et professionelt syn af din bil. 

Ydermere vil vi også kunne tilbyde vejledning, såfremt det ønskes. Du kan følge med på vores hjemmeside for booking detaljer, og ellers anbefaler vi, at du ringer til os for aftale til klargøring til syn. 

Du kan ringe på telefon 46 73 07 59, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@autoskadecenter.dk

Vi besvarer gerne spørgsmål, og du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Auto & Skadecenter

Håndværkervænget 2

Gundsømagle

4000 Roskilde

Se rutevejledning her

CVR: 14706372

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 46 73 07 59​ 

Mobil: 40 13 07 59

E-mail: kontakt@autoskadecenter.dk

Telefontider:

Man - Fre 07:00 - 16:00

Udenfor normal åbningstid ring til: 40 13 07 59

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt